Mercedes Vito Lease - Multifunctionele Bestelwagen Leasen

Mercedes Vito Lease - Comfortabele Bestelwagen Leasen

Mercedes Benz Vito Voorkant

De Mercedes Vito wordt al geproduceerd vanaf 1996 en sindsdien is er veel verbeterd en vernieuwd aan dit robuuste, maar toch ook verfijnde model. De Mercedes Vito is omgetoverd tot een gesloten bedrijfswagen met brede schuifdeuren en zitplaatsen voor wel 6 of 9 personen, afhankelijk van jouw keuze voor de lengte van het carrosserie.


Je kunt de Mercedes Vito zowel voor privé, voor bijvoorbeeld een vakantie, als voor al jouw bedrijfsdoeleinden gebruiken. Mocht je deze prachtige, multifunctionele en ruime bestelwagen willen leasen, dan is er voor bedrijf- en privé doeleinden altijd een perfecte lease deal.

Auto Score

Mercedes Benz Vito Voorkant
Mercedes Benz Vito Voorzijde
Mercedes Benz Vito Voorkant
Mercedes Benz Vito
Mercedes Benz Vito Zijkant

De Mercedes Vito wordt al geproduceerd vanaf 1996 en sindsdien is er veel verbeterd en vernieuwd aan dit robuuste, maar toch ook verfijnde model. De Mercedes Vito is omgetoverd tot een gesloten bedrijfswagen met brede schuifdeuren en zitplaatsen voor wel 6 of 9 personen, afhankelijk van jouw keuze voor de lengte van het carrosserie.


Je kunt de Mercedes Vito zowel voor privé, voor bijvoorbeeld een vakantie, als voor al jouw bedrijfsdoeleinden gebruiken. Mocht je deze prachtige, multifunctionele en ruime bestelwagen willen leasen, dan is er voor bedrijf- en privé doeleinden altijd een perfecte lease deal.

Auto Score

Dealer

Type

Kenmerken(i)

Duur

Km

Prijs

Deals

  • HOE WERKT HET
  • AANTAL KILOMETERS
  • Verzekeringen
  • Aantal Jaren
  • Onderhoud & Wegenbelasting

Hoe werkt auto leasen

Het kan goed dat je nieuw bent bij het leasen van een auto. Je bent niet de enige. Auto leasen is steeds populairder in Nederland. In dit onderdeel leggen we basis dingen uit die jij moet weten over zaken als

- Hoe zit het met het aantal kilometers rijden?

- Hoe werken de verzekeringen?

- Hoeveel jaar moet je nu een auto leasen?

- Wie regelt het onderhoud en de wegenbelasting?

Een luxe bedrijfswagen

Mercedes Benz Vito

De Mercedes Vito is de middenklasse bestelbus van Mercedes. Deze bestelwagen heeft een enorme opbergruimte en geeft je ook nog eens een veilig gevoel door de zijwind-assistentie en allerlei andere moderne snufjes. 


De Vito is een diesel en zeer zuinig in het verbruik. Zo houdt je naast de lage, vaste maandelijkse kosten van jouw lease deal, ook de variabele gebruikskosten.


Wat zo handig is aan deze Vito als bedrijfswagen, is dat de laadruimte een extra grote opening heeft met een lage drempel, zodat je gemakkelijk allerlei objecten erin kunt vervoeren. Zo wordt laden en lossen een eitje. De gesloten bestelwagen kan, afhankelijk van de uitvoering, tot wel 780 kg, 1250 kg en zelfs 3.200 kg vervoeren.

Verschillende Mercedes Vito modellen en uitvoeringen

Mercedes Benz Vito Zijkant

In de wereld van de Mercedes Vito zijn er verschillende modellen verkrijgbaar, die elk zijn in te richten naar eigen smaak en qua formaat en inrichting naar het werk wat je ermee wilt uitvoeren, of de lading die je ermee wilt vervoeren.


Elk model en elke uitvoering van een Mercedes Vito heeft zijn eigen toepassingen, afmetingen en bijzondere accessoires en kenmerken. Je kunt zelf bepalen, welke jij daarvan wilt toevoegen aan jouw Vito. Elke Vito heeft een hoogte van slechts 1.910 mm, waardoor hij altijd perfect alle parkeergarages en wasstraten in en uit gaat. 

Mercedes Vito gesloten bestelwagen

De Mercedes Vito gesloten bestelwagen bevat standaard zijwind assistentie en een concentratie hulpsysteem voor extra veiligheid op de weg, bij lange afstanden of slecht weer. Een airbag voor de bestuurder is standaard aanwezig en er is keuze in het toevoegen van airbags voor de bijrijder, niet alleen aan de voorzijde, maar ook aan de zijkanten.


Stuurbekrachtiging ontbreekt nooit in een Mercedes Vito, want die behoort tot de standaard. Wat je daarnaast aan extra’s nog kunt laten toevoegen aan jouw Vito, zijn een Dodehoek Assistent en “Attention Assist”, die aangeeft, wanneer je even moet stoppen met rijden voor een korte pauze of een bak koffie.


Ook een “Led-Intelligent Light System” behoort tot een van de vele extra’s, net als de keuze uit 3 aandrijfmogelijkheden; voor-, achter-, en vierwielaandrijving. De lengte is ook ‘up to you’ en dat is zeer bepalend voor jouw transportmogelijkheden.

Mercedes eVito gesloten bestelwagen

De ‘E’ in ‘eVito’ staat voor ‘elektrisch’ en dat maakt het verschil tussen de gewone Vito gesloten bestelwagen en de eVito gesloten bestelwagen. De extra’s zijn hetzelfde als bij de gewone Vito gesloten bestelwagen.


Kenmerkend voor de Mercedes eVito, is dat de krachtige accu al in 6 uur volledig is opgeladen en in combinatie met een 85kW – 116 pk elektromotor behaal je een topsnelheid van 120 km per uur. En ook met 120 km per uur draag jij in een eVito bij aan een schoner milieu. En dat is tegenwoordig voor veel bedrijven en misschien ook wel voor jou persoonlijk de nieuwe norm.

Mercedes Vito Mixto

Mercedes Benz Vito Voorkant

De Mercedes Vito Mixto is een uitvoering die speciaal ontworpen is voor een intensief bedrijfsmatig gebruik in combinatie met personenvervoer. Dus sowieso de gedegen Mercedes kwaliteit, maar met nog een oerdegelijk schepje er bovenop.


De Mixto is, zoals de naam aangeeft, een combinatie, een mix tussen de gesloten Vito bestelwagen, zonder zijramen en de Vito Tourer, met zijramen.


De Mercedes Vito Mixto heeft standaard zijwind assistentie en ‘Attention Assist’, een airbag en elektromechanische stuurbekrachtiging voor de bestuurder. Die zou jij wel willen en kunnen zijn met een voordelig lease contract.


Aan een Mercedes Vito Mixto kun je verschillende extra’s toevoegen. Je hebt een ruime keuze uit bijvoorbeeld, een dodehoek assistentie, of een “Led-Intelligent Light System”. Als je van geavanceerde hulp bij het rijden houdt, zit je goed met de Mixto. De spoorassistentie helpt je om op de juiste rijstrook te blijven rijden en geeft bij opvallende onoplettendheid een trilling in het stuur.


Met de optionele ‘Collision Prevention Assist’ worden botsingen voorkomen, door een veilige afstand te garanderen tussen jou en je voorligger. Daarnaast kun je de Vito Mixto met verschillende aandrijvingen krijgen, dus met voor-, achter-, of vierwielaandrijving. Als je de maximale lengte neemt, kun je tot 3.200 kg aan lading vervoeren.

Mercedes Vito Tourer

Mercedes Benz Vito Voorzijde

De Mercedes Vito Tourer is de ultieme bestelwagen voor personenvervoer. Het is daarmee de ideale taxi, of andersoortige bedrijfswagen.


Het belangrijkste is dan de variatie in stoelindelingen, waaruit je kunt kiezen. De Mercedes Vito Tourer biedt plaats aan maximaal 9 personen. Ook is de Tourer standaard voorzien van de nodige assistentie, veiligheid en comfort, zoals de standaard zijwind assistentie en een concentratiehulpsysteem voor extra veiligheid op de weg, bij lange afstanden of slecht weer.


De airbag voor de bestuurder is standaard, maar ook voor de bijrijder kun je airbags laten aanbrengen. Ook sturen is in een handomdraai gepiept, want de standaard stuurbekrachtiging is Mercedes kwaliteit.


Indien je deze standaard versie van de Tourer nog wat te karig vindt, kun je er mooie extra’s aan toevoegen. “Pre Safe” is een systeem om gevaarlijke situaties al vroegtijdig te detecteren en het kan beschermende maatregelen nemen, zoals het beter afstellen van de stoelen, een gordel-signaal geven of de ramen sluiten.


Een andere praktische assistent, die je misschien veel wenst te gebruiken, is de parkeer assistent. Daarnaast is er ook nog Rijlicht Assistentie, waarmee de verlichting op de juiste manier en automatisch aan of uit wordt geschakeld. Alsof dat nog niet voldoende assistentie is, zijn er ook nog mogelijkheden om jouw Tourer uit te rusten met “Collision Prevention Assist”, Dodehoek assistentie en Rijbaan assistentie.

Mercedes eVito Tourer

De ‘E’ in ‘eVito’ staat voor elektrisch en dat maakt ook gelijk het verschil tussen de gewone Vito Tourer en de eVito Tourer. De extra opties zijn hetzelfde als bij de gewone Vito Tourer. De eVito onderscheidt zich van de gewone Tourer door een hoogspanningsbatterij die al binnen 6 uur volledig wordt opgeladen.

Mercedes Vito private- of zakelijke lease

Voor ongeveer €300,- per maand kun je een Mercedes Vito private leasen. Bij het private leasen van deze bestelwagen kom je niet zomaar voor onverwachte kosten te staan. De enige extra uitgaven die jij hebt, naast het leasebedrag, zijn de brandstofkosten.


Bij een zakelijke lease kun je afspraken op maat maken bij de dealer, waarmee je nog voordeliger uit kunt komen voor wat betreft jouw zakelijke doeleinden. Mocht de auto iets mankeren, dan blijft de leasemaatschappij aansprakelijk.


Een voordeel van private lease is ook dat ja na 1 jaar leasen al per maand het lease contract kunt ontbinden.
Kijk voor de exacte prijzen op onze website.

Shortlease of huren van een Mercedes Vito of eVito

Mercedes Benz Vito Voorkant

Bij het huren van de Mercedes Vito blijft de verhuurder altijd de eigenaar van de wagen. Het voordeel bij huren, is dat je per dag kunt bepalen hoe lang je nog in de Vito zou willen rijden. Hierdoor is het huurbedrag wel hoger dan een leasebedrag, omgerekend voor eenzelfde periode van gebruik.


Het woord ‘short’ zegt het eigenlijk al. Bij een shortlease kun je niet na een jaar, maar al na een maand per dag bepalen of je de lease wilt voortzetten.Toch is een shortlease niet iets wat wij jou aanraden.


De andere lease opties zijn aanzienlijk lager in prijs en ook meer in jouw voordeel als ‘huurder’. Short lease is simpel gezegd, eigenlijk niet veel anders dan ‘lang huren’ en dat loopt dan flink in de kosten.

Meer Mercedes lease auto's kun je hier vinden

Nu weet je genoeg over deze auto leasen. Tijd om offertes aan te vragen. Klik op de knop om naar het overzicht van aanbieders te gaan.

>

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten