Private Lease

Prijs  €198

Zakelijke Lease

Niet bekend

Blauwe Clio van Renault

Overweeg je om een Renault Clio te leasen? Je bent ongetwijfeld niet de enige. De Renault Clio was in 2017 de bestverkochte auto. Geen wonder dat deze auto ook populair is als leaseauto. Ongetwijfeld wil je weten bij welke leasemaatschappijen je voordelig een Renault Clio kunt leasen. Wij helpen je op weg, want in onderstaand overzicht staan de voordeligste private lease aanbiedingen voor de Renault Clio vermeld. Staat er in dit overzicht een voor jou aantrekkelijke aanbieding? Klik dan op meer info.

Auto Score

Clio van de achterkant
Blauwe Clio van Renault
achterzijde van de renault clio
Productie foto  renault clio

Private Lease

Prijs  €198

Zakelijke Lease

Niet bekend

Overweeg je om een Renault Clio te leasen? Je bent ongetwijfeld niet de enige. De Renault Clio was in 2017 de bestverkochte auto. Geen wonder dat deze auto ook populair is als leaseauto. Ongetwijfeld wil je weten bij welke leasemaatschappijen je voordelig een Renault Clio kunt leasen. Wij helpen je op weg, want in onderstaand overzicht staan de voordeligste private lease aanbiedingen voor de Renault Clio vermeld. Staat er in dit overzicht een voor jou aantrekkelijke aanbieding? Klik dan voor meer info.

Auto Score

Aanbieder

Auto type

Looptijd

KM p.j.

Prijs

Bekijken

2014 / Blue motion / handgeschakeld / hatchback / 5 Deuren / Benzine

12 mnd

7.500

€198

2014 / Blue motion / handgeschakeld / hatchback / 5 Deuren / Benzine

12 mnd

7.500

€198

2014 / Blue motion / handgeschakeld / hatchback / 5 Deuren / Benzine

12 mnd

7.500

€198

2014 / Blue motion / handgeschakeld / hatchback / 5 Deuren / Benzine

12 mnd

7.500

€198

2016 / 19.000 km / Hatchback / Zwart / Benzine / handgeschakeld / 5 Deuren / 1.0 BlueMotion

12 mnd

7.500

€198

Over de populariteit van de Renault Clio

Waarom is de Renault Clio zo populair. Ongetwijfeld komt dat mede door zijn design. De Renault Clio heeft slanke vormen, een verleidelijke achterkant, een fraai vormgegeven voorkant en wielen met een opvallende vormgeving. Bovendien heeft de Renault Clio een rijke uitrusting. Zo behoren ABS en Cruise Control tot de standaarduitrusting. Ook is de Renault uitgerust met krachtige en zuinige motoren.

De zuinige Renault Clio

achterzijde van de renault clio

Je betaalt voor het private leasen van een Renault Clio een vast maandbedrag. Bij dit maandbedrag is inbegrepen: reparatie en banden, onderhoud, Btw, motorrijtuigenbelasting, Allrisk verzekering en afleverkosten. Je hoeft dus alleen nog maar de brandstof zelf te betalen. Daarom is het niet onbelangrijk dat de motoren in de Renault Clio weinig brandstof gebruiken. Zo gebruikt de Energy Tce 90 motor gemiddeld 4,6 liter per 100 kilometer.

Kiezen uit verschillende uitvoeringen

Besluit je om een Renault Clio te leasen? Als je kiest voor het basismodel dan moet je daar ongeveer 250 euro per maand voor betalen. Je kunt ook kiezen voor het model Comfort en het model Luxe. Deze modellen zijn van allerlei extra’s voorzien, zoals een Digital Radio en airconditioning. De leaseprijs wordt dan uiteraard hoger. De leaseprijs van een Clio model Luxe bedraagt circa 300 euro per maand.

De voordelen van Renault Clio Private lease

Overweeg je om een Renault Clio te leasen? We noemen de voornaamste voordelen: je rijdt een nieuwe auto zonder dat je je spaargeld hoeft aan te spreken, je betaalt een vast bedrag per maand, je hoeft alleen nog maar de brandstof te betalen, je weet dus precies wat je elke maand kwijt ben en je wordt nooit geconfronteerd met onverwachte kosten. Wil jij ook zorgeloos rijden in een nieuwe Renault Clio? Kies dan voor Renault Clio Private lease.

Aanbiedingen met elkaar vergelijken

Clio van de achterkant

Er zijn verschillende leasemaatschappijen die private lease voor de Renault Clio aanbieden. De prijzen en de voorwaarden kunnen van elkaar verschillen. In de tabel staat om welk model het gaat en hoeveel kilometers je kunt rijden met de auto. Overzichtelijk zodat je het kan vergelijken met andere auto's. Kijk eventueel op de site van de aanbieder wat andere specifieke voorwaarden zijn. Bijna alle aanbieders hebben keurmerken die ervoor zorgen dat de service van hoog niveau is en dat de afspraken nageleefd worden.