Seat Ateca Private en Financial Lease Deals Vergelijken 2020

Seat Ateca Beste Private, Zakelijk en Financial Lease Deals

Seat Ateca White

De SEAT Ateca is sinds 2016 op de markt en is verkrijgbaar met zowel een diesel als een benzine motor.


De SEAT Ateca kent maar liefst zeven verschillende uitvoeringen met allemaal verschillende innovatieve en aantrekkelijke features. Daarom doe je er goed aan om de SEAT Ateca eens wat beter te bekijken. Wij helpen jou alvast een handje daarbij.

Auto Score

Seat Ateca Zijkant
Seat Ateca Voorkant
Seat Ateca
Seat Ateca White
Seat Ateca Achterkant

De SEAT Ateca is sinds 2016 op de markt en is verkrijgbaar met zowel een diesel als een benzine motor.


De SEAT Ateca kent maar liefst zeven verschillende uitvoeringen met allemaal verschillende innovatieve en aantrekkelijke features. Daarom doe je er goed aan om de SEAT Ateca eens wat beter te bekijken. Wij helpen jou alvast een handje daarbij.

Auto Score

Dealer

Uitvoering

Kenmerken(i)

Duur

Km

Prijs

Deals

logo_leasem

Private Lease 

- 1.0 TSI - 5 Deurs - 115PK

60 mnd

10.000

v.a. €555

  • HOE WERKT HET
  • AANTAL KILOMETERS
  • Verzekeringen
  • Aantal Jaren
  • Onderhoud & Wegenbelasting

Hoe werkt auto leasen

Het kan goed dat je nieuw bent bij het leasen van een auto. Je bent niet de enige. Auto leasen is steeds populairder in Nederland. In dit onderdeel leggen we basis dingen uit die jij moet weten over zaken als

- Hoe zit het met het aantal kilometers rijden?

- Hoe werken de verzekeringen?

- Hoeveel jaar moet je nu een auto leasen?

- Wie regelt het onderhoud en de wegenbelasting?

Seat Ateca Private Lease 

Seat Ateca

Mocht je dan erg enthousiast worden over de SEAT Ateca, geen nood: Alle modellen van de Ateca kun je bemachtigen door een super aantrekkelijke deal af te sluiten, via private lease.


De binnenruimte van de Ateca ziet er strak uit en de luxere uitvoeringen hebben een grote touchscreen, die heel eenvoudig bediend kan worden. De Ateca heeft 5 deuren en hoge zetels, maar een lage instap, zodat klauteren niet nodig is. De stoelen zijn met leer bekleed en je wilt er waarschijnlijk graag op zitten, als je de auto ziet.


Rijden in een SEAT Ateca geeft je een gevoel van zekerheid en zelfstandigheid, omdat de innovatieve features dat mogelijk maken. Het is een perfecte auto voor een gezin of een echtpaar. Rijden in een SEAT Alteca zet jullie uitdagingen en wensen in een nieuw perspectief. Vermeldenswaardig is ook nog dat de SEAT Ateca beter presteert in de Sport-stand, terwijl andere merken auto’s in de Normal-stand hun weg vinden in het verkeer. Om deze reden is de SEAT Ateca bij velen zeer geliefd.

Voor- en Nadelen Seat Ateca Private Lease 

Seat Ateca Voorkant

Ben je geïnteresseerd in een SEAT Ateca? Dan kun je met een soepele afhandeling heel gemakkelijk rijden in deze auto. Wij bieden scherpe deals bij zowel private lease als financial lease. Let wel op, dat het met private lease niet mogelijk is om eigenaar te worden van de auto.

 

Het grote voordeel van private lease is dat de kosten voor onderhoud, verzekering en wegenbelasting in het maandelijks tarief zijn ingecalculeerd. Hiermee hoef jij je dus helemaal geen zorgen te maken. Het enige dat voor jouw eigen rekening komt, zijn brandstofkosten, eventuele boetes bij bekeuringen of de kosten voor wasbeurten, omdat jij jouw nieuwe auto het liefst altijd ziet stralen. 


Wil jij later wel eigenaar worden van de SEAT Ateca, dan is de financial lease het beste alternatief. Bij deze vorm behoud jij je vermogen na afloop van de leasetermijn en bepaal je zelf, waar je je auto laat verzekeren en servicen.

Seat Ateca vs Seat Leon  

Seat Ateca Achterkant

Ondanks het veel robuustere bovenwerk en uiterlijk verschilt de wielbasis van de SEAT Ateca niet veel van die van de SEAT Leon. De Ateca is wat langer dan de Leon en kan daarom het best getypeerd worden als een familieauto. Maar ook een echtpaar kan de ruimte van deze auto goed benutten en er mijlenver mee rijden. In de bagageruimte is voldoende plaats om spullen voor een weekendje weg mee te nemen. De binnenruimte is door een goed ontwerp in omvang toegenomen ten opzichte van zijn voorgangers.


Bepaalde elementen van de Leon zijn als basis gebruikt bij de vervaardiging van de Ateca. De SEAT Ateca is met zorg gedesigned en heeft een unieke identiteit en uiterlijk meegekregen. De Ateca heeft scherp gelijnde dorpels en driehoekige lichtelementen, die er heel chique uitzien. De Ateca heeft pittige en efficiënte motoren, die goed zijn afgestemd met de chassis. De Ateca is een van de besten in de SUV klasse. Dom al deze redenen en meer voldoet de SEAT Ateca zeker aan jouw hoge verwachtingen.

Nu weet je genoeg over deze auto leasen. Tijd om offertes aan te vragen. Klik op de knop om naar het overzicht van aanbieders te gaan.

>