Toyota Auris Private Lease / 1.8 Hybrid Hatchback Nieuw 2020

Toyota Auris Private Lease / 1.8 Hybrid Hatchback Ts Lease

toyota-auris-blauw achter

Ben je altijd een grote fan geweest van de Toyota Corolla en zou je graag willen gaan voor private lease? Kijk dan ook naar de Auris.De Auris is een waardige opvolger van de Corolla en biedt alles wat dit model zo succesvol heeft gemaakt en meer. 

Wat betreft lease kun je namelijk met de Auris een hoop kanten op. Wil je extra goedkoop rijden, je hebt dan de hybrid versie. Staat ruimte voorop, je kunt dan gaan voor de station of touring. Moet het allemaal een tikkeltje sportiever, de Sports 1.8 staat voor je klaar. 

Laat je vandaag nog uitgebreid van de nodige informatie voorzien inzake de private lease Auris. Neem daarvoor een kijkje op de speciale sectie van onze website waar je de leaseaanbieders vindt.

Auto Score

toyota-auris-blauw achter
toyota auris blauw voor
toyota-auris-blauw boven
toyota auris blauw achter rijdend
toyota blauw auris zijkant

Ben je altijd een grote fan geweest van de Toyota Corolla en zou je graag willen gaan voor private lease? Kijk dan ook naar de Auris.De Auris is een waardige opvolger van de Corolla en biedt alles wat dit model zo succesvol heeft gemaakt en meer. 

Wat betreft lease kun je namelijk met de Auris een hoop kanten op. Wil je extra goedkoop rijden, je hebt dan de hybrid versie. Staat ruimte voorop, je kunt dan gaan voor de station of touring. Moet het allemaal een tikkeltje sportiever, de Sports 1.8 staat voor je klaar. 

Laat je vandaag nog uitgebreid van de nodige informatie voorzien inzake de private lease Auris. Neem daarvoor een kijkje op de speciale sectie van onze website waar je de leaseaanbieders vindt.

Auto Score

Dealer

Uitvoering

Kenmerken(i)

Duur

Km

Prijs

Deals

  • HOE WERKT HET
  • AANTAL KILOMETERS
  • Verzekeringen
  • Aantal Jaren
  • Onderhoud & Wegenbelasting

Hoe werkt auto leasen

Het kan goed dat je nieuw bent bij het leasen van een auto. Je bent niet de enige. Auto leasen is steeds populairder in Nederland. In dit onderdeel leggen we basis dingen uit die jij moet weten over zaken als

- Hoe zit het met het aantal kilometers rijden?

- Hoe werken de verzekeringen?

- Hoeveel jaar moet je nu een auto leasen?

- Wie regelt het onderhoud en de wegenbelasting?

Toyota Auris Private Lease

toyota auris blauw donker schuin voor

De Auris is een auto die op alle vlakken zeer goed scoort. Gaat het om betrouwbaarheid, daar is weinig tegen in te brengen. Voorzieningen op het gebied van veiligheid, daar is het helemaal top mee. Vormgeving en accessoires, ook daarover valt er niets te klagen. Kortom, met een Auris haal je een top auto in huis.

Uitvoeringen

De Toyota Auris is leverbaar in een aantal uitvoeringen. Je hebt de hatchback versie en de Sports Touring station uitvoering. Zowel de hatchback als de station zijn 5-deurs uitgevoerd. Bij elke Auris kun je verder kiezen uit de volgende modellen:

  • Active
  • Energy
  • Energy Plus
  • Dynamic Ultimate

Actieve uitvoering

toyota auris rood

Kijken we bijvoorbeeld naar de private lease Active, deze wordt standard geleverd met het Toyota Touch multimediasysteem, 16 inch lichtmetalen velgen en cruise control.

Maar dat is niet alles. Zo zijn de buitenspiegels elektrisch te verstellen en zijn deze ook nog eens verwarmbaar wat zeer ideaal is bij vochtige weersomstandigheden. Naast LED voor- en achterlichten is de Active tevens aan de voorkant voorzien van mistlampen.

Het geluid van het multimediasysteem wordt middels 6 speakers verspreid. Daarnaast is er een DAB+ tuner aanwezig en is er een iPod aansluiting.

toyota-auris-hybrid-wit

Veiligheid

Op het gebied van veiligheid is het ook zeer goed gesteld met de lease Toyota. Zo zijn er maar liefst 7 airbags aanwezig en zijn de remmen van ABS voorzien waarbij de remkracht elektronisch verder wordt ondersteund. Er is ook Brake Assist aanwezig. Dit systeem zorgt ervoor dat de remweg verkort wordt.

De private lease Auris is ook voorzien van Toyota Safety Sense techniek[1]. Deze techniek vormt een combinatie van een aantal veiligheidssystemen die ervoor zorgen dat je nog veiliger door het verkeer komt.

Zo bestaat het systeem uit een anti-bots functie. Een functie die ingrijpt wanneer je weg rijdt en er een object aanwezig is en een functie dat je helpt om binnen de rijstroken te blijven.

Een private lease aanbieder die je op onze website vindt vertelt je graag meer hierover en uiteraard over de lease opties.

Electronische hulpmiddelen

Bij de lease Auris zorgt niet alleen het onderstel voor stabiliteit er zijn ook een aantal elektronische hulpmiddelen aanwezig zodat er sprake is van een nog betere wegligging. Zo is er ongeacht of er nu sprake is van de hatchback of de Sports 1.8, standaard Vehicle Stability Control en Traction Control aanwezig.

Met Vehicle Stability Control wordt er bijvoorbeeld ingegrepen als je een bocht maakt en de auto de neiging maakt om te gaan slippen. Middels het VSC-systeem wordt dan elke wiel van de nodige remkracht voorzien die op dat moment noodzakelijk is.

Tevens wordt het vermogen van de motor ook aangepast. Het resultaat is, dat je op die wijze met de wagen weer normaal je weg kunt volgen.

Met Traction Control wordt ervoor gezorgd dat het motorvermogen niet vol op de wielen aanwezig is. Trek je namelijk hard op, de kans is dan aanwezig dat de wielen gaan slippen.

Middels dit systeem wordt er voorkomen dat je grip verliest. Eventueel zorgt het systeem er ook voor dat de remmen deels ingrijpen.

Wil je nog meer weten over deze systemen en wat de prijzen zijn inzake een private lease Auris, laat je voorlichten door een lease maatschappij. Een overzicht vind je op onze website.

Hybrid

Toyota_Auris_bordeaux

Wil je graag met zo min mogelijk brandstofkosten te maken hebben, dan is er ook nog een private lease hybrid uitvoering verkrijgbaar. Elke variant van deze auto is ook in hybrid te verkrijgen.

Voor de exacte details dien je contact op te nemen met een lease aanbieder die je op de website vindt. De Dynamic Ultimate is standaard een hybrid uitvoering.

Deze uitvoering is voorzien van een automatische bak en de motor heeft een inhoud van 1.8 liter met 136 pk aan boord.

Wanneer je een keuze maakt voor een private lease Auris of hybrid heb je dus in principe alleen maar te maken met een maandelijks bedrag.

Alle overige kosten los van brandstof en boetes zijn voor rekening van de lease maatschappij. Door aan tafel te zitten met een lease aanbieder kom je de exacte details te weten. Om een maatschappij te kiezen kun je gebruikmaken van ons speciaal samengestelde lijst die je op de website vindt.

Alternatieve lease optie

Toyota Auris voor

Wil je ook graag weten wat de concurrentie te bieden heeft, ook dat is helemaal niet verkeerd. De volgende auto’s kunnen een alternatief voor de Auris vormen:

Wat maakt een Toyota Auris leasen zo goed

Met de Toyota Auris haal je een zeer complete auto in huis. De auto scoort niet alleen goed op zuinigheid, ook wat betreft veiligheid valt er weinig negatiefs over op te merken.​

Kies je voor de hybrid versie, dan bespaar je niet alleen op brandstofkosten, je bespaart jezelf ook nog eens de stop bij een laadstation.

De toegepaste techniek zorgt er namelijk voor dat de batterij tijdens het rijden wordt opgeladen.

Wat zijn de nadelen aan een Toyota Auris leasen

toyota-auris-blauw achter

Nadelen zijn er niet echt te noemen bij de Auris. Het is meer hoe je er tegenaan kijkt.

Wil je een zeer scherp sturend monster in bezit hebben, wellicht dat de Auris aan die vraag niet voldoet. 

Moet het misschien nog zuiniger? Ook dat kan, maar dan moet je naar een volledig elektrische auto kijken en dat is weer een ander segment.

Toyota Auris huren

Twijfel je echter of je wilt gaan voor een private lease Auris of wil je gewoon nog wat meer tijd hebben alvorens een beslissing te nemen. Misschien is huren een optie om zo met de Auris kennis te maken.

Door huur heb je zelf in de hand hoeveel je wilt uitgeven en voor hoelang je in de auto wilt rondrijden. Wij hebben een aantal verhuurmaatschappijen op onze site staan. Neem contact met één van hen op en laat je voorlichten over de mogelijkheden.

Nu weet je genoeg over deze auto leasen. Tijd om offertes aan te vragen. Klik op de knop om naar het overzicht van aanbieders te gaan.

>