Volvo V40 Private Lease / Zakelijke Alternatieve Lease Opties

Volvo V40 Private Lease / Alternatieve Lease Opties / Zakelijke Lease

Volvo V40 wit

Is een compacte Volvo de auto die je nodig hebt en eentje die ook nog eens in aanmerking komt voor private lease, de Volvo V40 is de perfecte hatchback.

De auto is afgestemd op stadsverkeer en dat merk je ook direct als je instapt.

Makkelijk wendbaar, een interieur dat verschaft wat je nodig hebt en ondersteuning van een hoop elektronica zodat je optimaal door het verkeer heen komt. Stadsverkeer daar voelt de Volvo V40 zich helemaal in zijn element, maar dat is niet alles waar deze auto op uitblinkt.

Een sportieve chassis zorgt ervoor dat er ook stevig gereden kan worden waarbij comfort niet uit het oog is verloren.

Wil je graag meer weten over Volvo V40 deals, laat je uitgebreid informeren door een leasemaatschappij. Op onze site vind je er een aantal. Maak een keuze en bekijk de mogelijkheden.

Auto Score

Volvo V40 wit
Volvo V40 schuin achter
Volvo V40 zijkant Wit
Volvo V40 wit rijdend links
Volvo V40 schuin wit

Is een compacte Volvo de auto die je nodig hebt en eentje die ook nog eens in aanmerking komt voor private lease, de Volvo V40 is de perfecte hatchback.

De auto is afgestemd op stadsverkeer en dat merk je ook direct als je instapt. Makkelijk wendbaar, een interieur dat verschaft wat je nodig hebt en ondersteuning van een hoop elektronica zodat je optimaal door het verkeer heen komt. Stadsverkeer daar voelt de Volvo V40 zich helemaal in zijn element, maar dat is niet alles waar deze auto op uitblinkt.

Een sportieve chassis zorgt ervoor dat er ook stevig gereden kan worden waarbij comfort niet uit het oog is verloren. Wil je graag meer weten over Volvo V40 deals, laat je uitgebreid informeren door een leasemaatschappij. Op onze site vind je er een aantal. Maak een keuze en bekijk de mogelijkheden.

Auto Score

Dealer

Uitvoering

Kenmerken(i)

Duur

Km

Prijs

Deals

  • HOE WERKT HET
  • AANTAL KILOMETERS
  • Verzekeringen
  • Aantal Jaren
  • Onderhoud & Wegenbelasting

Hoe werkt auto leasen

Het kan goed dat je nieuw bent bij het leasen van een auto. Je bent niet de enige. Auto leasen is steeds populairder in Nederland. In dit onderdeel leggen we basis dingen uit die jij moet weten over zaken als

- Hoe zit het met het aantal kilometers rijden?

- Hoe werken de verzekeringen?

- Hoeveel jaar moet je nu een auto leasen?

- Wie regelt het onderhoud en de wegenbelasting?

Volvo V40 Lease private lease

Volvo V40 Blauw Achter

De Volvo V40 lease kent een aantal uitvoeringen. Het gaat om de volgende modellen:

  • De private lease Volvo V40 T2 – dit is een benzineversie met 122 pk. Specifiek kun je gaan voor de Polar of Polar+.
  • Ook is er een private lease T3 variant. Deze private lease versie beschikt ook over een benzinemotor met 152 pk en specifiek gaat het dan om de Polar+ Sport.
  • Een lease dieselvariant is er ook aanwezig. Het betreft dan de private lease Polar+ Sport D3 met 150 pk.
  • De lease Cross Country T3 – dit is ook een benzinemodel met 152 pk en het betreft dan de Polar+ Luxury uitvoering.

Alle Volvo V40 modellen zijn voorzien van een automaat.

Ben je geen particulier en wil je zakelijk leasen, dan zou je kunnen gaan voor financial lease. Bij financial lease wordt je eigenaar van de Volvo V40 en komt de auto op de balans te staan. Een leaseaanbieder vertelt je graag meer over de financial lease mogelijkheden. Zie onze website daarvoor.

Uitrusting lease Volvo V40

Het Sensus systeem waarmee de private lease Volvo V40 is uitgerust zorgt voor contact met de buitenwereld. Bediening gaat middels een 7 inch paneel en je beschikt bijvoorbeeld over TuneIn internetradio en een hoop applicaties die je van nog meer luxe voorzien.

Zo heb je de beschikking over een WIFI-hotspot, die verloopt middels het Volvo On Call systeem en ook is er een smartphone app aanwezig zodat je een hoop functies op afstand kunt bedienen.

volvo-v40-zwart

Veiligheid

Veiligheid staat ook hoog aangeschreven bij de lease Volvo V40. De veiligheidstechnieken die worden toegepast op de private lease Volvo V40 hebben de naam IntelliSafe meegekregen. Zo heb je de beschikking over City Safety. Dit systeem is een geavanceerd remsysteem dat gebruikmaakt van lasertechnologie.

Wanneer je namelijk minder dan 50 km per uur rijdt, neemt de lasertechniek objecten voor je waar die zich binnen 6 tot 8 meter van de auto bevinden. Je kunt denken aan een auto die stilstaat of langzaam aan het rijden is.

Kom je dichtbij, dan zal het systeem ingrijpen en zo worden er vervelende situaties voorkomen. Verder beschikt de private lease Volvo V40 ook over: Cyclist Detection, Pedestrian Detection en Collision Warning met Full Auto Brake.

Op onze website vind je een sectie met leaseaanbieders. Maak een keuze zodat je van uitgebreide informatie kan worden voorzien. Ook als het om een lease occasion gaat.

Luxe uitrusting

Standaard is de private lease Volvo V40 voorzien van ABS wat staat voor Antilock Brake Systeem. Dan zijn er ook airbags aanwezig voor zowel de bestuurder als de passagier. V

oor de bestuurder zijn er specifiek ook Knee-Airbags aanwezig. De airbags hebben een dual-stagewerking. Ook zijn er voor voetgangers airbags aanwezig zodat de impact bij een aanrijding verder wordt verzwakt.

De private lease Volvo V40 is tevens voorzien van ESC. Dit systeem zorgt voor meer stabiliteit. Samen met technieken als Advanced Stability Control, Engine Drag Control en Torque Vectoring wordt de stabiliteit verder uitgebouwd.

Ben je vergeten je gordels vast te zetten dan gaat er een waarschuwingssignaal af. Hetzelfde geldt ook als de passagiers dat vergeten. De voorstoelen zijn voorzien van een WHIPS-systeem wat staat voor Whiplash Protection System. Zoals de naam al zegt, het helpt een whiplash voorkomen.

Motoren Lease Volvo V40

De motoren waarmee de private lease Volvo V40 is uitgerust vallen onder de categorie Drive-E. Kenmerk van deze categorie is, dat er sprake is van optimaal vermogen waarbij de verbruikskosten minimaal zijn. Van een zeer lage emissiewaarde is er tevens sprake.

Extra gemakken

Volvo V40 zijkant Wit

De private lease Volvo is ook voorzien van allerlei gemakken als je de auto wilt betreden of eenmaal ingestapt bent. Zo is er approch-verlichting aanwezig. En ook kun je de in- en exterieurverlichting via de afstandsbediening inschakelen zodat je in het donker van licht bent voorzien.

Rij je harder dan 7 km per uur, dan schakelt de automatisch portiervergrendeling zichzelf in. Er is ook een re-lockfunctie aanwezig.

Dit systeem zorg ervoor dat op het moment dat je de auto opent en je gedurende twee minuten geen actie onderneemt, de auto automatisch wordt vergrendeld.

Het is ook mogelijk om met de afstandsbediening alle ramen automatisch te openen of juist te sluiten. Verlaat je de auto, dan kun je ervoor kiezen dat er sprake is van Home Safe verlichting zodat je gedurende een korte tijd van licht bent voorzien.

Wil je meer weten over de verschillende safety-features inzake de private lease Volvo V40 of kijken of er deals gaande zijn. Kies een leasemaatschappij die je op onze website vindt en laat je van de nodige informatie voorzien.

Gebruiksgemak lease Volvo V40

volvo V40 rechts zijkant wit

Wanneer je als particulier voor de private lease Volvo V40 gaat, dan beschikt de auto standaard over een airco voorzien van Electronic Temperature Control inclusief pollenfilter. Wat betreft de buitenspiegels, deze zijn elektrisch te bedienen en ook verwarmbaar.

Gebruiksgemak tijdens een rit is ook van groot belang. Hierbij maakt het niet uit of het nu om een korte of lange rit gaat. Zo is de private lease Volvo V40 voorzien van een 12V-aansluiting, zowel voor als achter. Daarnaast is er sprake van een automatisch dimmende binnenspiegel.

Voor lange afstanden en met name als je je op de grote weg bevindt, kun je gebruikmaken van de cruise control functie met speed limiter. Er is ook een boordcomputer aanwezig en deze geeft netjes de buitentemperatuur aan.

Zitgemak is ook van belang. Gaat het om de bestuurderstoel, deze is in hoogte verstelbaar en biedt kantelbare zitting. De passagiersstoel beschikt over een verstelbaar lendesteun.

Er is ook flink wat bagageruimte aanwezig bij de private lease Volvo. Dien je echter over meer ruimte te beschikken, de achterbank is dan in een 60/40 verhouding inklapbaar. Bevind je je op een helling, middels de HillStart Assist hoef je je niet druk te maken dat de lease Volvo V40 naar achteren rolt. Zodra er sprake is van een hoek van meer dan twee graden, grijpt het systeem in zodat je zonder paniek normaal kunt wegrijden.

Laat je uitgebreid van de nodige informatie voorzien inzake de private lease Volvo V40. Je kunt een leasemaatschappij via de speciale sectie op onze website vinden. Ook voor leuke deals of een occasion kun je er als particulier terecht.

Alternatieve lease optie

Volvo V40 wit

Natuurlijk kan het voorkomen dat je toch graag wilt weten wat de concurrentie te beiden heeft als het om de private lease V40 gaat. Voor het gemak sommen wij een aantal alternatieven voor je op:

Wat maakt een Volvo V40 leasen zo goed

Ga je voor een Volvo V40, je hebt dan de beschikking over een compacte en veilige auto met een zeer goede wegligging. Daarbij dien je ook niet te vergeten de rijke uitrusting waarmee de wagen wordt geleverd.

De leasemaatschappijen kunnen je meer hierover vertellen en ook wat betreft de gunstige leaseprijzen

Wat zijn de nadelen aan een Volvo V40 leasen

Nadeel aan de V40 kan zijn dat je misschien net iets meer ruimte nodig hebt. In dat geval dien je te kijken naar de grotere broers. Los van alles, de V40 biedt flink waar voor zijn geld en daarbij is er ook nog eens voldoende vrijheid om de auto naar eigen smaak samen te stellen.

Volvo V40 huren

Wil je niet voor private lease gaan, dan is huren ook een mogelijkheid. Zo kun je de Volvo V40 automaat huren tegen een aantrekkelijke prijs. Voordeel van huur is, dat je de periode zelf in de hand hebt en daarmee de kosten. Ga je bijvoorbeeld op vakantie en je hebt een goede auto nodig of je wilt de V40 gewoon uitproberen, huren is dan een mooie kans. Op onze site vind je een sectie met huuraanbieders. Neem contact op en bekijk de mogelijkheden.

Nu weet je genoeg over deze auto leasen. Tijd om offertes aan te vragen. Klik op de knop om naar het overzicht van aanbieders te gaan.

>