Knab-Visa-Card

De Knab Visa Card is een van de twee creditcards die de bank Knab aanbiedt. De jaarlijkse kosten bedragen €60. Daarvoor krijg je een bestedingslimiet van €5000.  

Als je nu deze creditcard aanvraagt, krijg je de eerste drie maanden gratis! Scheelt toch weer €15. Deze creditcard is relatief duur in relatie tot de voordelen, maar er is een oplossing. Als je deze creditcard in combinatie met de Knab AMEX Green Card aanvraagt, betaal je voor beide kaarten in totaal slechts €30 per jaar! Zeker de moeite waard om deze kaart dus even te bekijken!

Geldzaken specificaties

(i) meer info

Jaarlijkse kosten (i)

€60

Bestedingslimiet (i)

€5000

Kosten eerste jaar (i)

€45

Huidige Actie (i)

Eerste drie maanden gratis

Inkomenseis (i)

€23.000

Gespreid betalen mogelijk (i)

Ja

Rentevrije periode (i)

n.v.t.

Rente gespreid betalen (i)

14%

Boete te laat betalen (i)

n.v.t.

Overschrijvingskosten (i)

Geen

Spaarrente vanaf(i)

n.v.t.

​Spaarrente (i)

n.v.t.

Samenvatting  ( TL;DR )

De Knab Visa Card is een creditcard die opgesteld is door de samenwerking van de bank Knab en Visa Inc. Voor deze creditcard betaal je €60 per jaar. Voor wat je ervoor krijgt, is dit een relatief hoog bedrag. Echter kan je dit bedrag reduceren tot €30 per jaar, door een Knab AMEX Green Card er bij te bestellen. Dan betaal je namelijk slechts €30 per jaar voor deze beide kaarten. Daarnaast zijn de eerste 3 maanden van de Knab Visa card gratis!

Een ander voordeel is dat je direct bij aanvraag van deze kaart 2 creditcards toegestuurd krijgt. Ideaal dus. 

Qua verzekeringen is deze creditcard niet heel uitgebreid. Je beschikt namelijk alleen maar over een fraudeverzekering.

Kortom, dit is een relatief dure creditcard voor wat je krijgt, tenzij je de kaart in combinatie met de Knab AMEX Green Card aanvraagt!

Voordelen

  • Aankoopverzekering van 90 dagen
  • Eigen Risico Schade €50
  • Krijg nu 2 kaarten bij aanvraag
  • In combinatie met Knab AMEX slechts €30 per jaar
  • Eerste drie maanden gratis
  • Inkomen vereist van €23.000

Meer informatie

Pinnen & Kaart


Aantal kaarten

2

Extra kaart

Gratis

Gratis vervangende kaart

Ja

Maximale geldopname

€2.500

Geldopname  bij Positief Saldo

€4,95 tot 2%

Geldopname  bij Negatief Saldo

n.v.t.

Wisselkoersopslag

2,5%

Pincode kiezen

Ja

Contactloos betalen

Ja

Mogelijkheden Van De Knab Card 

Deze creditcard van de bank Knab is in combinatie met Visa Inc. opgesteld. Voor deze kaart betaal je €60 per jaar, waarvan de eerste drie maanden van het eerste jaar gratis zijn. Als je deze creditcard in combinatie met de Knab American Express Green Card aanvraagt, betaal je voor beide kaarten in totaal slechts €30 per jaar. 

Een voordeel van deze creditcard van Knab in tegenstelling tot de Knab AMEX kaart, is dat je bij deze kaart bij aanvraag direct 2 creditcards krijgt. Daarnaast krijg je gratis een vervangende creditcard bij schade of diefstal. Dat is natuurlijk ook ideaal.

Je kan met de Knab Visa Card tot €2500 aan contant geld opnemen. Of dit verstandig is, is echter een tweede. Voor contant geld opnemen betaal je namelijk minstens €4,95 tot 2% van het opgenomen bedrag. En dat terwijl pinnen met je debetkaart gewoon gratis is!

Knab Card Verzekeringen

portemonnee met kaart

De Knab Visa Card heeft vergeleken met de Knab AMEX Green Card een minder uitgebreid verzekeringspakket. Gelukkig beschik je met deze creditcard wel over een aankoopverzekering van 90 dagen. Je hebt bij de Knab Visa Card tevens een eigen risico op schade van €50.

Tot slot beschik je met deze creditcard alleen over een fraudeverzekering. Gelukkig biedt Knab zelf wel verzekeringen aan. Als je verder nog vragen hebt, kan je altijd de service lijn, weergegeven in de tabel rechts, bellen.

Verzekeringen

Aankoopverzekering

90 dagen

Eigen risico schade

€50

Fraude verzekering

Ja

Reisongevallenverzekering

Nee

Medische verzekering

Nee

Vluchtvertragingverzekering

Nee

Reis annuleringsverzekering

Nee

Autoverhuurverzekering

Nee

Bagageverzekering

Nee

Juridische bijstand

Nee

Service lijn aanwezig

020-3031600

​​Ja

Aanvragen & Overig

Uitgever

VISA

BKR Toetsing

Ja

Inkomenseis

€23.000

Tijd voor goedkeuring

10 dagen

Bankonafhankelijk

Nee

Online inzage

Ja

Contactloos betalen

Ja

De Knab Visa Creditcard Aanvragen

Een Knab Visa Creditcard aanvragen is in enkele minuten gebeurd. Er zijn alleen wel een paar eisen waar je aan moet voldoen, wil je deze creditcard aanvragen. Zo moet je minstens 18 jaar oud zijn en een betaalrekening bij Knab hebben. Daarnaast moet je positief scoren op de BKR toetsing. Tot slot moet je een inkomen van minstens €23.000 per jaar hebben. Als je aan al deze punten voldoet, kan je de Knab Visa Creditcard aanvragen. Vervolgens kan je je kaart na 10 dagen op de deurmat verwachten.