Geld Lenen 2020 - Vergelijk Leningen + Een Lening Afsluiten

Geld Lenen - Beste Leningen Overzicht Met Goedkoopste Deals!

Soms is het enorm handig om geld te lenen. Dan wil je wel de beste lening hebben. 

Op deze pagina kom je te weten wat je MOET weten en vind jij de beste geldverstrekkers.

Geld lenen kan op een aantal manieren. Deels hebben we dit te danken aan een rijke vertegenwoordiging van geldverstrekkers en deels heeft het ook te maken met de toenemende consumptiemaatschappij. Deze twee factoren versterken elkaar in principe waardoor er uiteindelijk voor eenieder voordeel te behalen valt.

Ondanks deze positieve ontwikkeling wat betreft geld lenen kan het voor jou als kredietnemer toch een moeilijke opgave zijn om snel de juiste kredietvorm en kredietverstrekker te vinden. Vanwege dit probleem hebben wij dan ook speciaal deze pagina opgezet.

We laten lopen rustig langs alle info die je nodig hebt om een goede keuze te maken.

Geld lenen werkt op deze manier

-  Zo gaat geld lenen in zijn werking.

Vrolijk aan het bellen

In het stuk dat volgt kun je lezen over verschillende vormen van geld lenen en daarbij hebben wij ook nog een belangrijk hulpmiddel geplaatst.

Je vindt er namelijk ook onze geld leen vergelijker waarmee je snel een goedkope geldverstrekker kunt vinden die je verder kan helpen met een lening aanvragen. Maar niet alleen dat.

Je kunt ook informatie inwinnen wat betreft het oversluiten van een bestaande leningen. En als je helemaal in detail wilt treden, het laten berekenen van hoeveel je uiteindelijk kunt lenen is ook een mogelijkheid.

Alvorens je contact opneemt met een geldverstrekker inzake geld lenen, kan het zo zijn dat je precies weet wat voor soort lening je wilt aanvragen. Zo kun je kiezen voor een persoonlijke lening, een doorlopend krediet, maar ook een mini lening is een mogelijkheid.

Echter kan het ook zo zijn dat je helemaal geen idee hebt voor wat voor soort lening je dient te gaan. Het enige dat je wel weet is, dat het allemaal goedkoop moet zijn.

Ook het laatste inzake geld lenen is geen probleem. Wij zorgen ervoor dat je middels onze vergelijker met de juiste partij in contact komt, zodat goedkoop een lening aanvragen die ook nog eens bij je past een feit wordt.

Betrouwbare kredietverstrekkers

-  De juiste geldverstrekker is belangrijk.

Zoals eerder aangegeven, je kunt bij flink wat partijen terecht als het gaat om een lening aanvragen of geld lenen. Toch is het belangrijk dat je in het algemeen wat kennis hebt om te beoordelen of je met een betrouwbare partij in zee gaat. 

Op Creditchecker staan enkel en alleen betrouwbare partijen. Deze worden uitvoerig onder de loep genomen om zeker te weten dat ze aan alle regels en eisen voldoen.

Voordat je kiest voor een kredietverstrekker inzake het snel aanvragen, oversluiten of laten berekenen van een lening, dien je het volgende in de gaten te houden.

  • Wil je bijvoorbeeld een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of een mini lening afsluiten en de verstrekker vraagt bij voorbaat dat je kosten inzake het aanvragen moet voldoen, wees alert. Dat mag in dit stadium van geld lenen namelijk niet. Het beste is altijd voordat je aan tafel gaat zitten vragen of er kosten worden berekend.
  • Kijk ook of de verstrekker over een vergunning beschikt inzake geld lenen. De voorwaarden kunnen namelijk aardig in het oor klinken als het gaat om het verstrekken van een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of een mini lening. Maar de vergunning moet toch eerst aanwezig zijn. Hiervoor kun je terecht op de website van het AFM.
  • Ga je bij een aanbieder langs inzake het aanvragen van een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of een mini lening omdat er geen BKR check wordt uitgevoerd? Dat is mogelijk. Maar let erop dat je ook hier niet bij voorbaat eerst een bedrag moet betalen alvorens de aanvraag of het berekenen in gang wordt gezet. Dit is namelijk niet een gangbare manier van geld lenen.

De aanbieders inzake geld lenen waarmee wij zaken doen beschikken over de vereiste vergunningen. Tevens zul je ook niet te maken krijgen met kosten die niet bij de aanvraag, oversluiten of het berekenen horen. Ook als het gaat om een mini lening.

Vormen van Geld Lenen

-  Er zijn verschillende soorten geld lenen.

Nu dat je een globaal beeld hebt waar je op moet letten, wordt het tijd om iets meer in detail te kijken naar de verschillende manieren van goedkoop geld lenen. Wij behandelen een aantal vormen die vaak voorkomen en zo ontstaat er een beter beeld om een keuze te maken.

Voor al deze vormen kun je dus niet alleen terecht bij een verstrekker voor het aanvragen. Ook als het gaat om goedkoop oversluiten en het vooraf laten berekenen kun je aan de bel trekken. Wij gaan kijken naar de volgende vormen van geld lenen:

Persoonlijke Lening

Micro Krediet

Doorlopend Krediet

Lening Oversluiten

​Persoonlijke Lening

-  Een vast bedrag en voor een vooraf afgesproken periode.

Meisje die met lichtjes speelt

Wil je geld lenen waarbij het bedrag direct op je rekening staat, dan dien je te gaan voor een persoonlijke lening. Bij een persoonlijke lening wordt het totale bedrag in één keer uitbetaald. Bij geld lenen in de vorm van een doorlopend krediet is dat weer niet het geval.

Wanneer je kiest voor de persoonlijke lening, elke maand een deel aflossen en rente betalen vormt de standaardprocedure. De keuze voor een persoonlijke lening doe je vaak vanuit een consumptief oogpunt. Zo kun je het geld besteden voor de aankoop van een bromfiets, maar ook is een persoonlijke lening geschikt als je bijvoorbeeld de keuken wilt verbouwen.

Voordat je een persoonlijke lening afsluit dien je eerst een looptijd overeen te komen. Dit betreft de duur van de overeenkomst inzake het geld lenen die je met de verstrekker aangaat. Naast termijn spreek je ook een rentepercentage en aflossing voor de persoonlijke lening af.

Heb je een deel van de persoonlijke lening afgelost, dan kun je niet nogmaals dat bedrag opnemen. Bij geld lenen in de vorm van een doorlopend krediet is dit weer anders.

Middels de vergelijker op onze website kun je snel een goedkope aanbieder inzake een persoonlijke lening vinden. Geld lenen op deze manier wordt je zo een stuk makkelijker gemaakt.

Doorlopend Krediet

- Een tijdje geld lenen. Hoeveel is nog niet bekend. wel het maximum.

Man die op zijn horloge kijkt

Wil je geld lenen maar dan zodanig dat je er telkens beschikking over kunt hebben? Kies dan voor een doorlopend krediet. Bij een doorlopend krediet kun je constant tot een bepaald maximum rood staan.

Een doorlopend krediet verschaft je dus een soort kredietruimte die je telkens kunt gebruiken totdat je het maximum bereikt.

Alles in één keer gestort krijgen zoals bij een persoonlijke lening is hier niet het geval.

Heb je na enige tijd weer wat extra geld, bij een doorlopend krediet kun je dat bedrag gebruiken om af te lossen. Daarbij heb je de mogelijkheid dat je het bedrag naderhand weer kunt opnemen.

Rente en looptijd bij geld lenen in de vorm van een doorlopend krediet staan niet van tevoren vast. Elke maand is er sprake van een andere rente en vandaar dat er ook wel wordt gesproken over variabele rente.

Het is daardoor ook niet mogelijk om vooraf een looptijd vast te stellen.

Naast rente en looptijd dien je een doorlopend krediet ook af te lossen. Vaak betreft dit een percentage van het kredietbedrag. De rente die je betaalt inzake het doorlopend krediet is tegenwoordig niet meer aftrekbaar.

Met onze vergelijker inzake geld lenen kun je ook de goedkoopste doorlopend krediet aanbieder vinden. Maak er gebruik van om zo je voordeel te behalen.

​Microkrediet / Snel geld lenen

- Snel een kleine lening afsluiten. Wel hogere rente. 

Op een extra snelle manier geld lenen is ook een mogelijkheid. Soms is dit zelfs binnen 10 minuten mogelijk en zonder BKR toets. Een belangrijke voorwaarde hierbij is, dat er reeds eerder contact is geweest inzake geld lenen bij desbetreffende aanbieder. Men heeft namelijk al de beschikking over de juiste gegevens en documenten en de nodige checks zijn al uitgevoerd.

Lening Aanvragen of een lening afsluiten

- De aanvraag doen bij de kredietverstrekker. 

2 mensen die een lening aanvragen

Een lening aanvragen en afsluiten gaat tegenwoordig zeer makkelijk. Vroeger moest je per se bij de bank langsgaan. Met het internet kun je nu alles online regelen. Voordat je dit traject inzake geld lenen kiest, dien je wel een aantal stappen te doorlopen.

Zo worden er eisen gesteld aan leeftijd en dat je over inkomen moet beschikken. Tevens dien je een formulier in te vullen dat wordt beoordeeld. Eventueel dien je ook een aantal documenten mee te sturen. Is alles in orde, de lening is dan een feit.

Middels onze vergelijker kun je contact opnemen met een geldverstrekker die je inzake dit proces verder van detailinformatie kan voorzien. Ook kun je het hebben over de diverse vormen van geld lenen als je dat wilt.

Krediet of lening oversluiten

- Andere lening nemen om te besparen op de rente. 

Oversluiten van een lening

Soms verkeer je in de situatie dat je reeds over een lening of een aantal leningen beschikt en het dus niet gaat om geld lenen.

Waar je niet over tevreden bent zijn echter de condities. In zo’n geval kun je altijd overwegen om de lening over te sluiten bij een andere partij met betere voorwaarden.

Je dient er wel op te letten dat je soms niet zomaar kunt overstappen en tevens dat er eventuele boetes kunnen voorkomen. Los van alles, het is nooit verkeerd om te shoppen bij andere partijen inzake bestaande leningen en geld lenen in het algemeen.

Maak daarvoor gebruik van onze vergelijker om zo voor een partij te kiezen met voordelige voorwaarden.

Geld Leningen Vergelijken

Maatschappij

Rente v.a.

Soort lening

Bekijken

Freo

3,9 %

Persoonlijke lening

BEREKENEN

Defam (via KredietGroepNederland)

3,9 %

Persoonlijke lening

BEREKENEN

Interbank (via KredietGroepNederland)

4,0 %

Persoonlijke lening

BEREKENEN

Frisia

4,1 %

Persoonlijke lening

BEREKENEN

Findio

4,3 %

Persoonlijke lening

BEREKENEN

BNP Paribas

4,4 %

Persoonlijke lening

BEREKENEN

ABN AMRO

4,4 %

Persoonlijke lening

BEREKENEN

Frisia

4,6 %

Doorlopend krediet

BEREKENEN

Freo

4,6 %

Doorlopend krediet

BEREKENEN

Moneyou

4,6 %

Persoonlijke lening

BEREKENEN

Nationale Nederlanden

4,8 %

Doorlopend krediet

BEREKENEN

ABN AMRO

4,8 %

Doorlopend krediet

BEREKENEN

Qander

4,9 %

Doorlopend krediet

BEREKENEN

Moneyou

4,9 %

Doorlopend krediet

BEREKENEN

Findio

4,9 %

Doorlopend krediet

BEREKENEN

Interbank (via KredietGroepNederland)

5,1 %

Doorlopend krediet

BEREKENEN

A krediet

5,3 %

Persoonlijke lening

BEREKENEN

Directa

5,5 %

Persoonlijke lening

BEREKENEN

ING

6,9 %

Persoonlijke lening

BEREKENEN

Rabobank

7,0 %

Doorlopend krediet

BEREKENEN

Lender & Spender

7,0 %

Persoonlijke lening

BEREKENEN

Rabobank

7,2 %

Persoonlijke lening

BEREKENEN

ING Bank

7,4 %

Doorlopend krediet

BEREKENEN

Santander

8,7 %

Persoonlijke lening

BEREKENEN

>

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten