Skrill creditcard - Meer dan een Creditcard Alleen

Skrill, Verzorger van een Online Rekening?

Bijna iedereen is tegenwoordig in het bezit van een creditcard. Deze kaart is immers een uiterst handig betaalmiddel, wanneer je bijvoorbeeld een vakantie wil gaan boeken, of juist in het buitenland bent en geld moet opnemen, maar ook wanneer je lekker online aan het winkelen bent, of zelfs gewoon in een winkel. Echter zijn er verschillende maatschappijen, zoals de ANWB of de Bijenkorf die ook nog eens verschillende soorten creditcards aanbieden. Zo zijn er de Mastercards, de Visa Cards, de Prepaid Cards en de Online Creditcard. Een van deze online creditcards, is de Skrill creditcard. Maar wat is dat eigenlijk, een Skrill creditcard? En wat heb je eigenlijk aan zo een soort kaart?

Hoe werkt een Skrill creditcard?

Eigenlijk is een Skrill creditcard een soort mengeling tussen een Prepaid Card en een Online Card. De Skrill creditcard heeft eigenlijk vrijwel alle gemakken die een Mastercard ook biedt. Je kan wereldwijd met de Skrill card bij zo een 35 miljoen winkels terecht en bij 1,9 miljoen pinautomaten. De Skrill creditcard is één van de goedkoopste manieren om in het bezit te zijn van een Mastercard. Deze kaart kost namelijk maar slechts 10 euro per jaar! Daarnaast hoef je ook geen rente te betalen over het bedrag dat je hebt besteed. Dit komt door de Prepaid functie van de Skrill creditcard. Je moet namelijk eerst geld op de kaart zetten, voordat je hem kan gebruiken. Doordat je hier niet in het traject van een lening zit, hoef je dus ook geen rente te betalen. Tevens zijn online aankopen met een Skrill creditcard overal ter wereld gratis! Een Skrill creditcard heeft de volgende kenmerken:

 • Geringe jaarbijdrage: 10 euro
 • Online/offline winkeltransacties zijn gratis
 • Cash geld opname: maximaal 250 euro per dag
 • Winkeltransacties: maximaal 1000 euro per dag
 • Makkelijk geld overboeken met een iDeal account
 • Geen credit check
 • Geldopname: 1,80 euro per opname 
 • Verkrijgbaar in 4 valuta: EUR/USD/GBP/PLN
 • Geen limiet aan het saldo op je kaart
 • Met je Skrill-account kan je altijd je uitgaven zijn
 • Een vaste wisselkoers van 2,49%

Meer over Skrill

Zie hier een video over Skrill en haar doelstellingen!

Skrill is een bedrijf uit Engeland dat voor het Nederlandse publiek een, zoals boven al is beschreven, zeer goedkope Prepaid Mastercard aan. De website en daarmee ook de klantenservice zijn echter wel in het Engels. Het grote voordeel aan Skrill kaarten is dat iedereen bij Skrill een creditcard aan kan vragen. Er wordt niet gekeken naar je inkomen, schulden of financieel verleden. Dit is omdat Skrill een doelstelling heeft om Prepaid kaarten aan te bieden, waardoor je dus niet in de min kan staan en dus geen lening bij Skrill af kan sluiten. 
Het grote speerpunt van Skrill wordt goed omschreven door de volgende quote van skrill.com. 

Skrill is your wallet online! 

Skrill streeft er dus naar om een maatschappij te zijn die zich op de online financiën van de consument richt. Dit is een belangrijke markt, aangezien ook vele aankopen, zoals kleding, online gebeuren, maar ook zaken als vliegtickets.

Beste Creditcards van 2020 Koopgids

Je Realiseert dat een Creditcard Ontzettend Makkelijk is, Zeker Voor op Reis en bij Online Kopen

Dan Wil je een Creditcard die Aansluit Bij Wat Jij Graag wil Hebben.

Om bij Deze Overweging te Helpen Hebben Wij Het Duidelijkste Overzicht van 2018 gemaakt.

>