Over Ons Creditchecker - Het Team Achter De Website

Het verhaal wat achter de website en het bedrijf Creditchecker zit.

Over Creditchecker.nl

Logo Creditchecker

Creditchecker is in 2016 opgericht met als doel om de bezoekers te helpen met de keuzes die ze moeten. Wij merkten dat we zelf dat we op veel moeite moesten doen om de informatie te verzamelen die we graag wilde hebben. Omdat dit voor ons al lastig was (mensen met een financiële achtergrond) kwamen wij erachter dat het een hele romp slomp moest zijn voor mensen die dit niet gewend waren.


Dit proces wilden wij makkelijker maken. We zijn begonnen met alle creditcard informatie op een rijtje te zetten. Nadat dit goed gelukt was en wij vele positieve reacties ontvingen zijn wij verder gegaan met andere financiële producten.

Achtergrond in financiën

"Als je iets doet, doe het dan goed". Daar geloven wij in bij Creditchecker.nl. Hierdoor hebben wij ook geen fitness website. Wij zijn namelijk afgetraind. Wat wij wel zijn is mensen met een sterke financiële achtergrond. Wij kunnen balansen opstellen en financiële analyses maken. Ook doen we onze belastingaangifte gewoon zelf. De informatie op creditchecker ligt ons daarom erg goed. Natuurlijk zijn wij ook gewoon mensen dus is het ook voor ons mogelijk om wat te missen. Ben je iets tegengekomen wat niet helemaal klopt. neem dan contact met ons op. 

Wat is onze missie?

De missie van creditchecker is om het financiële verhaal wat makkelijker te maken. Het uitzoeken van sommige zaken kan dagen en soms weken duren. Je moet vervolgens 10 websites afzoeken om de juiste informatie te krijgen die volledig is. Wij willen dit zoekwerk uit handen nemen. Wij doen ons best om de informatie zo makkelijk mogelijk te presenteren. Momenteel zal de informatie voornamelijk in uitgebreide guides staan. Later zullen wij ook YouTube video's toevoegen zodat de informatie nog makkelijk is om tot je te nemen.

Het Team Achter Creditchecker.nl

Elke dag bezig met een betere toekomst

Jasmijn van dijk

Jasmijn - Schrijver

Achtergrond: Journalistiek

Email

Olivier - Schrijver

Achtergrond: Economie

Email

Johan - Manager

Achtergrond: Bedrijfseconomie

Email

Koen - Marketing

Achtergrond: Accountancy

Email

>