Efteling Kortingscode - De Efteling Veel Goedkoper Bezoeken

De Efteling Kortingscode - Met korting naar de Efteling

Efteling logo

BESPAAR 20%!!!

** Plus GRATIS verzending **

Met korting naar de Efteling 

Efteling-een-wereld-vol-wonderen

Een dagje, of misschien wel meerdere dagen er op uit naar de Efteling? Dat is de droom van velen, van jong en tot oud.


Deze droomwereld is open voor iedereen en nu nog toegankelijker dan voorheen. Er zijn leuke kortingscodes om voor een prikkie met het gezin, of met een groep vrienden naar de Efteling te gaan. 


Lees snel verder en verwonder je zelf.

​​Een wereld vol wonderen

De Efteling in Kaatsheuvel is voor elke doelgroep heel erg leuk. Of je nou wel of niet in achtbanen durft, ook daar omheen is nog genoeg te zien en te beleven. Je kunt er voor kiezen om er een dagje heen te gaan, maar je kunt ook kiezen voor een overnachting en er meerdere dagen van maken. Op die manier wordt het nog meer een onvergetelijke belevenis.


De Efteling is een van de oudste, nog bestaande attractieparken en opende in 1952. Het park begon destijds met alleen het sprookjesbos. Inmiddels heeft het park een oppervlakte van 72 hectare en heeft het 5 themagebieden met 62 grote attracties en 25 horecagelegenheden.


In 2018 heeft het park wel 5,4 miljoen bezoekers ontvangen en dat bewijst maar weer dat het park in al die jaren zeker zijn charmes niet verloren heeft. Krijg je al kriebels om ook een dagje naar de Efteling te gaan?

De vele gedroomde attracties

Efteling-trein

De Efteling zou natuurlijk de Efteling niet zijn zonder alle wonderlijke werelden en de vele spannende en grappige attracties met elk een eigen verhaal.


Ook moet je zeker niet vergeten om een van de prachtige theatershows te bezoeken. Van shows met paarden tot vuurspuwende draken of rond scheurende auto’s met stuntmannen. Het maakt niet uit wat je leeftijd is, je zult vast en zeker met veel genot op de tribune zitten kijken naar een van deze wervelende shows.


In de Efteling zijn 7 geweldige achtbanen, 4 spannende ritjes in het donker, 3 uitdagende waterattracties en nog 53 andere soorten attracties die allemaal tot de verbeelding spreken. Daar kun je je wel een tijdje vermaken:

 • Joris en de Draak; Een grote houten achtbaan
 • De Baron 1898; Een spannende achtbaan
 • Symbolica; Een overdekte familieattractie
 • Droomvlucht; Een overdekt ritje door een sprookjesachtige wereld
 • Het Sprookjesbos; Een wandeling tussen de reuzen en trollen
 • De Vliegende Hollander; Een achtbaan met veel water
 • Piraña; Een wildwaterbaan
 • De Python; Een hele hoge, stalen achtbaan
 • Carnaval Festival; Een overdekte attractie waar je met een bootje door een fantasiewereld vaart
 • De Stoomcarrousel; Een draaimolen
 • Fata Morgana; Een ritje door een Oosters paleis die vele verhalen verteld
 • Kleuterhof; Een speeltuin voor de kids
 • Vogel Rok; Een overdekte, spannende achtbaan
 • Villa Volta; Een vervloekt huis, waarin je mee zult gaan in een spannend verhaal in een draaiend huis
 • De Halve Maen; Een schommelend schip, dat je de kriebels in je buik zal geven
 • De Oude Tufferbaan; Maak een ritje door een bijzondere wereld in een voertuig naar keuze
 • Monorail; Een rondritje in de hoogte
 • Monsieur Cannibale; Neem plaats in een kookketel en draai rondjes tot je scheel ziet
 • Pagode; Een zwevende tempel waar je zo hoog mee gaat dat je het hele park kunt bekijken
 • Polka Marina; Stap in een van de bootjes en maak een ritje over de Eftelingse zee
 • Het Spookslot; Het spookhuis van de Efteling
 • Pak op je dooie gemak de oude stoomtrein en maak een ‘historisch’ ritje door het park, zodat je zeker weet dat je niets mist. Gooi ondertussen al je afval in Holle Bolle Gijs, die het voor je zal verslinden. Waan je zelf gigantisch in een wonderlijke miniatuurwereld of maak kennis met het aparte volk van de Efteling, het volk van Laaf. Bekijk niet alleen de verschillende theatershows, maar ook de 3D films in de Efteling bioscoop. Er is genoeg te doen en voor ‘elk wat wils’, dus zorg dat je zo veel mogelijk beleeft!

​Verschillende soorten korting

Er zijn verschillende manier en momenten om met korting naar de Efteling te gaan. Zo heb je bijvoorbeeld een winterkorting, verjaardagskorting of korting met Groupon.


Ook in de winter zul je graag de Efteling bezoeken. Kom schaatsen, kijk naar de shows van de winterprinsen en -prinsessen en waan je in de wereld van het Ijspaleis. Wanneer je in de winter de Efteling wil bezoeken, kun je tickets met korting bestellen, op welk moment dan ook. Wanneer je online wintertickets bestelt, krijg je op de jaarrond kassaprijs een korting van 20%.


Wanneer je jarig bent op de dag dat je de Efteling bezoekt, of wanneer een van jouw medebezoekers jarig is, dan kun je een kortingscode krijgen voor 25% korting. Als je dit wil, dan meld je je aan voor de nieuwsbrief en ontvang je de maand voordat je jarig bent de kortingscode per e-mail. Dit geldt ook voor de kinderen die jij in je profiel inschrijft, want die krijgen ook een kortingscode toegestuurd via jouw mail!


Ook met Groupon kun je met korting naar de Efteling. Op de website van Groupon vind je al snel vele kortingscodes, zo ook voor de Efteling. Hier kun je vaak €10,- korting ontvangen op een entreekaartje. Dat is al gauw de moeite waard, wanneer je met een groep er op uit gaat, met familie of met vrienden. Kijk voor meer informatie over bepaalde kortingen op de website.

​Met korting heb je meer plezier

Wat iedereen inmiddels wel weet, is dat de Efteling leuk is voor jong en oud. Of je nou een echte durfal bent en in de engste achtbanen stapt, of dat je kiest voor het bezoeken van het sprookjesbos, het aparte Land van Laaf of je liever een van de theatershows bezoekt. Ook voor de allerkleinsten is er genoeg te doen.

Kaartjes voor de Efteling zijn tegenwoordig op veel manieren met korting te verkrijgen. Zo is het voor iedereen mogelijk om voor een mooie prijs dit tijdloze park te bezoeken. Ook voor jou is het de hoogste tijd om naar dit gedroomde land te gaan! Kijk voor meer informatie op de website. Ook daar vind je een kleine korting, wanneer je online je ticket alvast koopt.

Benieuwd naar meer bedrijven waar je korting kunt krijgen? Bekijk onze pagina over kortingscodes.

>