Online Lening Aanvragen - Bekijk Hier Alle Mogelijkheden 2020

Online Lening Aanvragen - Snel en Makkelijk en op Afstand

Of je nou een auto wilt kopen, een huis wilt verbouwen of gewoon wat extra financiële ruimte nodig hebt; voor bijna elke vraag en persoonlijke situatie is er wel een lening af te sluiten. Dat kan in dit moderne tijdperk allemaal online en zonder fysieke tussenkomst van een bank.


Online gaat lenen heel snel en gemakkelijk. Online Lenen klinkt misschien niet meteen als iets veiligs, maar toch is er een manier bedacht waarop Online Lenen veilig kan. Online, maar toch met een veilig gevoel een lening afsluiten? Dat is nu allemaal mogelijk op een zeer prettige en effectieve manier bij verschillende aanbieders.

Wat is een online lening?

Vanuit je pc geld lenen

Waarbij je vroeger de deur uit moest, kun je tegenwoordig vanaf je computerscherm al een lening aanvragen, online dus.


De aanvraag hoeft maar een paar minuten te duren. Je vult een aantal privé gegevens in en stuurt dit op naar de betreffende kredietmaatschappij. Al binnen 24 uur kun jij een antwoord op je aanvraag ontvangen, via de email, of via een telefoongesprek.


Tegenwoordig kun je ook zelf via verschillende websites al berekenen wat jij zou kunnen lenen en tegen welke voorwaarden. Probeer bijvoorbeeld de woonlening simulatie.


Het mooie van een online lening is dat er geen tussenkomst is van een bank en dat je ook kunt lenen zonder dat dit een BKR registratie oplevert.

Online Lening Aanvragen

Online Geld Lenen Krediet

Een Online Lening kun je afsluiten vanuit Nederland, maar ook vanuit België of Duitsland.


Wanneer je online een lening wilt aanvragen, verdiep jij je natuurlijk eerst in de kredietmaatschappij, waarbij je wilt gaan lenen en die het beste bij jouw situatie aansluit. Wanneer je hier een keuze in hebt gemaakt, begin je aan het invullen van een aanvraagformulier.


Je geeft zelf aan wat je zou willen lenen en hierbij kan de kredietmaatschappij inschatten of dit bij jouw profiel past. Denk hierbij aan je thuissituatie, eerdere schulden, inkomsten en uitgaven, etc.


Wanneer de lening aanvraag ‘voorlopig’ is goedgekeurd en de lening dus goed aansluit bij jouw situatie wordt er nog het een en ander aan documenten van je gevraagd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan recente loonstroken, een kopie van je identiteitskaart, een bewijs van je woonplaats.

Afhankelijk van je situatie kunnen er ook nog andere documenten gevraagd worden. De documenten moeten in het meest van de gevallen per post worden opgestuurd, maar ook dit kan verschillen per kredietmaatschappij en kan soms dus ook online toegestuurd worden.


Bij de meeste maatschappijen moet je 21 jaar zijn om geld te kunnen lenen, maar dit kan nog wel eens per maatschappij verschillen. 

Snelle Financiering

Wanneer alle documenten zijn nagekeken en de aanvraag volledig is goedgekeurd, kan de kredietmaatschappij aan de slag gaan met de financiering van jouw lening. Wanneer de financiering rond is en het door jou te lenen bedrag beschikbaar is, wordt het bedrag op jouw rekening overgemaakt. Dit kan dus vrij snel gaan en na de goedkeuring soms zelfs al binnen 24 uur op jouw rekening staan.


De afbetaling van jouw lening gaat natuurlijk via een op maat gemaakte afspraak en hangt ook af van de vorm van de lening.

Vormen van Leningen

Online Geld Lening

Er zijn verschillende leningen. De meest voorkomende leningen zijn het Doorlopend Krediet, of een Persoonlijke Lening.


Je bepaalt zelf welke manier van lenen het beste bij jou past, waarna je wel of geen goedkeuring krijgt, nadat de kredietmaatschappij heeft bepaald of de gekozen leenvorm bij jouw situatie aansluit.


Het maximale bedrag dat je kunt lenen, hangt altijd af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld van jouw inkomen, het doel waarvoor je het geld wilt lenen en de aanbieder waarbij je wilt lenen.

Dit stem je altijd samen af en wordt op maat gemaakt naar jouw huidige en toekomstige persoonlijke situatie.


Er zijn online maatschappijen die leningen hebben voor bepaalde investeringen. Wil je hier meer over weten, dit is hier online nog meer informatie over te vinden. 

Kenmerken van een Doorlopend Krediet

 • Variabele rente, dit kan dus stijgen of dalen;
 • Variabele looptijd;
 • Boetevrij aflossen;
 • Flexibel opnemen, ook tussendoor;


Je betaalt alleen rente over het bedrag dat jij hebt opgenomen. Een doorlopend krediet geeft je veel vrijheid. Bij een Doorlopend Krediet spreek je een vast bedrag af met de kredietmaatschappij en tot aan dat bedrag mag jij geld opnemen en wanneer jij maar wilt.


Wanneer je geen geld opneemt van de lening, betaal je niets. Wanneer je wel geld opneemt van de lening, betaal je variabele rente. Dit kan dus van tijd tot tijd verschillen in rentepercentage.


Je betaalt wel een vast maandbedrag, maar dat bestaat dus uit een rentedeel en uit een deel voor de aflossing van de lening.

Kenmerken van een Persoonlijke Lening

 • Vaste rente;
 • Vaste looptijd;
 • Boetevrij aflossen;
 • Geen opnames tussendoor;
 • Je betaalt een vast bedrag per maand.


Een Persoonlijke Lening geeft je wat zekerheid. Dit is omdat het leenbedrag, de rente en de periode van aflossing van tevoren al besproken zijn en dus vaststaan. Je weet precies waar je aan toe bent elke maand en hoeveel geld je kwijt bent en hoeveel geld je te besteden hebt.


Afgeloste bedragen kun je niet meer opnemen bij een Persoonlijke Lening (zie hier meer). Wel kun je bijvoorbeeld zonder boete een extra betaling doen, wanneer je hier de mogelijkheid voor hebt. 

Studielening

Wanneer je bijvoorbeeld voor een opleiding kiest, die niet aan de eisen van de overheid voldoet, of wanneer je geen recht hebt op studiefinanciering, of wanneer je naast je collegegeld extra geld wilt lenen voor aanvullende studiekosten, of wanneer je minder kunt werken en minder inkomsten hebt, kun je in veel gevallen een aanvullende studielening afsluiten.


Ook bij een studielening kun je kiezen uit een Doorlopend Krediet, of een Persoonlijke Lening.

​Hypothecaire Lening

Een Hypothecaire Lening is het lenen van geld voor bijvoorbeeld het kopen van een huis of een stuk grond. Hierbij is het ook mogelijk om je bestaande woonlening te ‘herfinancieren’.


Bij een Hypothecaire Lening betaal je een vast- of een variabel bedrag per maand. Dit is wel voor een vastgestelde periode, dus je weet bij een Hypothecaire Lening ook redelijk goed, waar je aan toe bent. Met de kredietmaatschappij waarbij je leent, bepaal en bespreek je samen een passende Hypothecaire Lening die aansluit op jouw persoonlijke situatie.


Bij een Hypothecaire Lening heb je een ruime keuze in de looptijd van de lening, die kan variëren van 5 jaar tot wel 30 jaar.

Bewust Lenen

Online Geld Lenen- Gezin

Zorg dat je altijd voldoende geïnformeerd bent over de leningen die er zijn en de manier waarop jij het beste kunt lenen. Welke lening past het beste bij jouw situatie en kijk hierbij ook naar jouw toekomst. In veel gevallen geldt dat sparen beter is dan lenen.


Zorg dat je je bewust bent van de lening en laat je niet verleiden om een groter bedrag te lenen, omdat het kan. Leen dus vooral niet meer dan dat je nodig hebt, want dit zal uiteindelijk alleen maar meer en meer geld gaan kosten.

Aanbieders

Zakelijk Online Geld Lenen

Je zult vast denken: Waar moet ik beginnen met zoeken naar de juiste aanbieder voor het afsluiten van een Online Lening? Je bent daarvoor op de goede plek op deze website.


Er zijn veel grote banken die online werken en die een grote naam hebben, zoals ING of de Rabobank. Dit klinkt al gauw betrouwbaar, maar is in veel situaties af te raden, omdat dit vaak duur kan uitpakken.


Volg ons advies en kijk ook goed naar de kleinere aanbieders, die graag concurreren met de grote banken met betrouwbare en voor jou meer voordelige leningen.


Hieronder vind je een lijst met aanbieders, waar je op een veilige en betrouwbare wijze een online lening kunt afsluiten:

Maatschappij

Rente v.a.

Soort lening

Bekijken

Freo

3,9 %

Persoonlijke lening

BEREKENEN

Defam (via KredietGroepNederland)

3,9 %

Persoonlijke lening

BEREKENEN

Interbank (via KredietGroepNederland)

4,0 %

Persoonlijke lening

BEREKENEN

Frisia

4,1 %

Persoonlijke lening

BEREKENEN

Findio

4,3 %

Persoonlijke lening

BEREKENEN

BNP Paribas

4,4 %

Persoonlijke lening

BEREKENEN

ABN AMRO

4,4 %

Persoonlijke lening

BEREKENEN

Frisia

4,6 %

Doorlopend krediet

BEREKENEN

Freo

4,6 %

Doorlopend krediet

BEREKENEN

Moneyou

4,6 %

Persoonlijke lening

BEREKENEN

Nationale Nederlanden

4,8 %

Doorlopend krediet

BEREKENEN

ABN AMRO

4,8 %

Doorlopend krediet

BEREKENEN

Qander

4,9 %

Doorlopend krediet

BEREKENEN

Moneyou

4,9 %

Doorlopend krediet

BEREKENEN

Findio

4,9 %

Doorlopend krediet

BEREKENEN

Interbank (via KredietGroepNederland)

5,1 %

Doorlopend krediet

BEREKENEN

A krediet

5,3 %

Persoonlijke lening

BEREKENEN

Directa

5,5 %

Persoonlijke lening

BEREKENEN

ING

6,9 %

Persoonlijke lening

BEREKENEN

Rabobank

7,0 %

Doorlopend krediet

BEREKENEN

Lender & Spender

7,0 %

Persoonlijke lening

BEREKENEN

Rabobank

7,2 %

Persoonlijke lening

BEREKENEN

ING Bank

7,4 %

Doorlopend krediet

BEREKENEN

Santander

8,7 %

Persoonlijke lening

BEREKENEN

De aanbieders hierboven komen het beste uit de bus. Zorg dat je je goed laat informeren bij een van deze maatschappijen en sluit daarna pas op een veilige manier jouw Online Lening af. Overige aanbieders zijn bijvoorbeeld;

 • BNP Paribas
 • Moneyou
 • Nationale Nederlanden
 • Qander

Conclusie

Geld lenen kan soms goed van pas komen en een last van je schouders verlichten door ruimte te bieden in je financiële zaken.


Je kunt je dan even minder druk maken over onverwachte kosten of verplichte uitgaven. Zorg dat dit bewust gebeurt en dat je je niet zomaar laat misleiden door bijvoorbeeld een reclame of een onbekende website op het internet.


Voor iedereen is er wel een gepaste lening bij de persoonlijke situatie, dus zorg in ieder geval dat je je goed laat informeren en dat je een van de aanbieders kiest die voor jou veilig voelt.


Wil je meer weten? Lees dan meer op onze website.

>

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten